платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Най-мощната платформа за онлайн магазини на българския пазар

От 2008г. екипът на Seliton си поставя за цел да създаде и развива най-мощната и функционална платформа за онлайн магазини в България. Година след година ние поставяме летвата за това какво е качествен онлайн бизнес все по-високо и по-високо, давайки възможност на всички жадни за успех търговци да стигнат върха на търговския си сегмент.

Защо да се доверите на Селитон за вашия онлайн магазин

Когато закупите платформата Seliton вие не получавате просто online уеб сайт. Ние ви осигуряваме цялостно решение за развитието на вашия електронен бизнес!

SEO Оптимизация

Платформата е оптимизирана за максимални резултати в търсачките. Автоматично попълване на уникални SEO описания, специална HTML структура, мета тагове, ключови думи, open graph протокол и много други!

Не спираме да еволюираме

Когато вие закупите електронен бизнес от нас, вие инвестирате и в бъдещето! Екипът ни от специалисти прилага нови изработки във Вашия уебсайт с всяка нова версия на платформата ни!

Маркетинг инструменти

Предлагаме Ви и достъп да закупите и използвате най-последните инструменти за маркетинг и аналитика за да издигнете вашия бизнес на следващото ниво! Google Ecommerce Tracking, Facebook Conversion Tracking, Google Dynamic Remarketing, модул retargeting и много други рекламни изработки!

Безупречна мобилна версия

С перфектната мобилна версия рязко се увеличават Вашите възможности за продажба. Цялата клиентска област е оптимизирана индивидулано за телефони, таблети и десктоп компютри. Пробвайте и се убедете сами.

Интеграции със стотици приложения и изработки

  • ...

Когато закупите платформата Селитон, вие получавате и огромно разнообразие от различни платежни системи, опции за куриери и доставки, складови системи, достъп до най-ефикасните рекламни инструменти, десетки сайтове за сравнение на цени и още десетки други модули и изработки, даващи ви преднина пред конкуренцията!

Последни проекти

Нашият екип успешно адаптира и внедрява платформата Seliton в уникалните бизнес процеси на елитни фирми от България и чужбина.

  • Реална помощ от експерти

    Разполагаш с телефонна поддръжка 7 дни в седмицата, обучения и експертни съвети за развитие на твоя е-магазин. Всеки клиент получава помощ и поддръжка от персонален експерт, който е наясно в дълбочина с неговия онлайн магазин и бизнес и може да му помага по всякакви технически, маркетингови и бизнес въпроси.

  • 5 в 1

    Получаваш онлайн магазин, уеб сайт и уеб хостинг, касов апарат и складова система в едно професионално решение. Платформата работи и има отлично бързодействие за всякакъв брой продукти, посетители и поръчки. Можете спокойно да организирате огромна рекламна кампания като "Черен петък" - платформата ще издържи.

  • Безплатна миграция

    Скъсайте с ограниченията на старата си платформа, ние ви предлагаме безплатна миграция. По автоматичен път, без загуба на никакви исторически данни, може да прехвърлим вашите продукти, поръчки и клиенти към Seliton. Поддържа се миграция от повечето популярни платформи и някои custom онлайн магазини.

Отвори Онлайн Магазин