Автоматичен превод с ChatGPT 4o и Google Translate

Поддържа всички езици
Seliton 11

Когато сайта Ви има богато съдържание и имате много продукти с дълги описания отнема време и усилие да ги преведете на всички езици, активни във Вашия магазин. А и няма как да имате познания по всеки един език, включен в магазина Ви. Лесно можете да решите този проблем като използвате модула за автоматичен превод.

Изпрати запитване
Автоматичен превод с Google Translate

ChatGPT 4o

Плъгинът за автоматичен превод Seliton AI вече с най-новия ChatGPT 4o

Плъгинът за автоматичен превод вече поддържа най-новата технология за изкуствен интелект, а именно ChatGPT 4o. Последната версия на модела ChatGPT беше пусната наскоро и ние сме едни от първите, които го внедриха в Seliton.

Преводът с изкуствен интелект е толкова професионален, че качеството му е обикновено неразличимо от това на човешки преводач. Разходите са толкова ниски, че дори големи сайтове могат да бъдат преведени за под $50 долара.

Плъгинът за автоматичен превод Seliton ще ви позволи да продавате не само в съседните Гърция и Румъния, но и по целия свят, и то напълно автоматично. Той не само ще преведе всички съществуващи продукти, категории, марки, интерфейс, менюта и други, но също така автоматично ще превежда новото съдържание, веднага щом бъде въведено в магазина.

В допълнение, нашите модули за доставка поддържат генерирането на международни товарителници за доставка до много от съседните ни страни. Започнете да използвате технологията на изкуствения интелект днес, тя е евтина и мощна. Ако сте чакали подходящия момент да започнете да продавате на повече от 100+ милиона човека и да увеличите продажбите си експоненциално, той е настъпил сега.

Онлайн магазин от SELITON