Facebook Dynamic Product Ads

Seliton има удоволствието да представи нов модул за повишаване доходността на Вашата реклама във Facebook.

Facebook Dynamic Product Ads е модул, с който ще предлагате на всеки клиент различна реклама с персонално съдържание, при това автоматично, без да инвестирате време и човешки ресурс.

Изпрати запитване
Facebook Dynamic Product Ads Модул

Топ ползи

  • Рекламирате само и единствено продуктите, които потенциалните ви клиенти вече са пожелали да притежават.
  • Пестите време. Вече не е нужно да изготвяте рекламни банери за всеки отделен нов продукт или продуктова линия.
  • Оползотворявате парите си по най-добрия начин. Ако имате няколко активни реклами по едно и също време, Facebook ги кара да се "състезават" помежду си за вниманието на аудиторията. Рекламата, която се представя най-добре, получава най-голяма част от бюджета ви и клиентите ще виждат нея най-често.
  • Поддържате връзка с клиентите, които вече са направили поръчка от онлайн магазина ви. Сега можете да им предлагате още продукти от други категории.

Как работи персоналното отношение на Динамичната реклама на Facebook?

Влизам в произволна Facebook страница и натискам бутона "Shop now":
Facebook автоматично ме прехвърля в онлайн магазина. Разглеждам червила:
Рекламата, която получавам след малко в личния ми News feed във Facebook:

Малко статистика

Знаете ли, че 86% от интернет потребителите са развили "слепота" към рекламните банери в уеб пространството и изобщо не ги забелязват?

Сега сигурно разбирате защо парите, които инвестирате в стандартна реклама в социалните мрежи, все по-рядко се връщат обратно при вас под формата на реални продажби.

Това далеч не означава, че възможностите на Facebook за търговско влияние са изчерпани. Точно обратното. 90% от маркетинг експертите в световен мащаб признават, че не биха могли да постигнат резултати без помощта на социалните мрежи. 87% от тях посочват Facebook като най-предпочитана социална платформа за реклама с огромна преднина пред всички останали платформи. (Източник: Годишен доклад за приноса на социалните мрежи в маркетинг индустрията 2016, Social Media Examiner).

Seliton знае това и ще ви помогне да рекламирате във Facebook по най-актуалния модел, който следват всички лидери в световната онлайн търговия!

Не е нужно да се отказвате от огромната аудитория във Facebook. Не е нужно да губите активна връзка с милионите потенциални клиенти на вашия бизнес. Не е нужно да плащате още повече пари за още по-голям брой неефективни реклами.

План за действие

С този модул Вие ще създавате рекламни банери с персонално съдържание и индивидуални оферти с намаления за всеки отделен клиент. Спрямо неговите лични интереси и желания. Автоматично и без да губите време, усилия и човешки ресурс.

С Facebook Dynamic Product Ads ще предадете правилното послание на правилния човек в правилния момент и ще се радвате на печалбите, които заслужавате!

Кои са конкретните стъпки, нужни за постигането на тези изумителни резултати?
  • 1. Заявете модула Facebook Dynamic Product Ads и го направете част от Вашия Seliton онлайн магазин.
  • 2. Вие ще достигате до повече клиенти. Ще им показвате конкретните продукти, от които се интересуват, докато сърфират в интернет, без значение дали са посетили Вашия онлайн магазин или този на конкуренцията ви.
  • 3. Ще убедите клиентите, посетили онлайн магазина ви, да завършат поръчката, като им напомняте, че продуктите, които са разгледали, все още ги очакват. Можете да им предложите и индивидуално намаление.
  • 4. Ще се свързвате с клиентите във Фейсбук през компютъра или мобилния телефон в зависимост от това как те предпочитат да пазаруват.
Онлайн магазин от SELITON