Модул за плащане на лизинг с БНП Париба

Увеличете продажбите си чрез продажба на стоки на лизинг. Модулът е обновен 15 юли 2020 и ползва Web Service 2 на БНП Париба.

латформата за онлайн магазини Seliton вече разполага с модул за разсрочено плащане с БНП Париба. Удобството за вашите клиенти, е че ще пазаруват на изплащане, без да стават от компютъра и без скрити условия.

Заявка за инсталация
Модул за плащане на лизинг с БНП Париба

Ето и всички възможности, които модулът предлага:

Новия модул на БНП Париба автоматично взима лихвените условия и вие не се налага да въвеждате каквито и да било цифри. Достатъчно е само да зададете видът на всяка стока (напр. компютър, гардероб, и т.н.) и Seliton ще покаже правилните условия за нея. Друго голямо е предимство е възможността автоматично да участвате в промоциите които се организират от БНП Париба - с този модул автоматично ще се покажат промоционалните лихвени условия.

Модулът за пазаруване на изплащане разполага с вграден калкулатор, с чиято помощ клиентите Ви бързо и лесно, ще видят в отделен прозорец размера на вноските според стойността на продукта и избрания период за плащане. Модула на БНП Париба е максимално улеснен както за клиентите, така и за търговците използващи Seliton.

Модула за разсрочено плащане ще ви позволи да спечелите много нови клиенти и да имате повече поръчки във вашия онлайн магазин. Нарастването на продажбите след въвеждането на модул за изплащане в магазини за техника или по скъпи продукти увеличава продажбите обикновенно с над 90%. Потребителите посещават обикновенните магазини все още заради услугата купи на лизинг само защото това не е налично в повечето онлайн магазини.

Вие решавате дали да позволите даден продукт да се продава и на разсрочено плащане. Собственикът на онлайн магазина задава максимална и минимална сума на поръчка, за която да важи разсроченото плащане с БНП Париба.

Пълна информация за направената поръчка с разсрочено плащане можете да видите в административния панел на онлайн магазина Ви –регистрационни данни на клиента, продукти от количката, стойността на направената поръчка, както и статуса й – дали тя е одобрена от БНП Париба.

Онлайн магазин от SELITON