Модул за плащане на лизинг с TBI Credit

Увеличете продажбите си двойно чрез продажба на стоки на лизинг. Модулът е обновен 14 август 2014

В онлайн магазини Seliton разработихме модул за разсрочено плащане с TBI Credit. Удобството за вас и вашите клиенти, е че ще пазаруват на изплащане, без да стават от компютъра и без скрити условия.

Заявка за инсталация
Модул за плащане на лизинг с TBI Credit

Ето и всички възможности, които модулът предлага:

Модулът за пазаруване на изплащане разполага с вграден калкулатор, с чиято помощ клиентите Ви бързо и лесно, с натискането само на един бутон, ще видят в отделен прозорец размера на вноските според стойността на продукта и избрания период за плащане.

Модулът за разсрочено плащане с TBI Credit е максимално улеснен както за клиентите, така и за собствениците на онлайн магазин Seliton.

Модула за разсрочено плащане ще ви позволи да спечелите много нови клиенти и да имате повече поръчки във вашия онлайн магазин. Нарастването на продажбите след въвеждането на модул за изплащане в магазини за техника или по скъпи продукти увеличава продажбите обикновенно с 90%. Потребителите посещават обикновенните магазини все още заради услугата купи на лизинг само защото това не е налично в повечето онлайн магазини.

Вие решавате дали да позволите даден продукт да се продава и на разсрочено плащане. Собственикът на онлайн магазина задава максимална и минимална сума на поръчка, за която да важи разсроченото плащане с TBI Credit.

Пълна информация за направената поръчка с разсрочено плащане можете да видите в административния панел на онлайн магазина Ви – данни на клиента, продукти от количката, стойността на направената поръчка, както и статуса й – дали тя е одобрена от TBI Credit.

След успешнo направена поръчка за разсрочено плащане клиентът получава имейл с цялата информация и условията за разсрочено плащане с TBI Credit.

Модулът за разсрочено плащане с TBI Credit се закупува отделно.

За инсталацията му се изисква пакет Plus, Pro и International на Seliton версия 5 или по-висока.

Онлайн магазин от SELITON