Seliton POS за продажби на каса

Имаме удоволствието да ви представим един от най-новите ни модули: Seliton Pos. Един мащабен проект, който разработвахме дълго, за да гарантираме безпроблемна работа ВЕЧЕ и във физическите ви магазини. Сега Seliton Pos може да направи работата във физическия ви обект лесно като детска игра - за няколко секунди (и едва 2-3 клика) можете да маркирате продукт, да изберете метод на плащане и да принтирате касовия бон за клиента. При това на един единствен екран и без да излизате от своя онлайн магазин. Обновявайте количествата в реално време - едно решение за 2 бизнес модела: онлайн и физически магазин сега се управляват от 1 единствено място.

Вярваме, че модул Seliton Pos ще улесни работния ви процес и ще ви спести време и усилия - на вас и вашите служители както за онлайн магазина, така и за физическия ви обект(и).

Заявка за инсталация
Seliton Pos

Край на скъпите складови системи с локални инсталации, отнемащи седмици за внедряване

Seliton Pos е онлайн решение, вградено във вашия Seliton магазин и няма нужда от локална инсталация. Внедряването (активирането) на Seliton Pos към вашия онлайн магазин, с всички първоначални настройки, отнема по-малко от 10 мин.! Лицензионното ограничение за брой ползватели (общ брой служители, ползващи Seliton Pos) може да бъде променяно за минути, а вие ще бъдете спокойни, че увеличаващата се работа във физическия ви обект ще може бързо да бъде отхвърляна.

Цената на модул Seliton Pos варира според броя служители, които искате да работят едновременно. Този модул осигурява безпрецедентно лидерство и е едно от най-евтините решения за софтуер за физически магазини. Гъвкавостта на решението позволява индивидуален подход и ценообразуване за повече работни места.

Край на сложните софтуерни системи

Проектирахме модул Seliton Pos, взаимствайки от най-добрите практики в световен мащаб. Черпихме от опита на големите и натоварени търговци, за да доставим най-оптималния и удобен продукт досега. Отхвърлихме сложните многоредови и многобройните трудни настройки, за да сме сигурни, че фокусът ви ще бъде в управлението на вашите физически обекти.

Seliton Pos е модул с много възможности, разположени на ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЕКРАН, на който можете да извършвате всички нужни операции. Новият, подобрен дизайн на модул Каса позволява лесно менажиране на настройките му и дори вашият клиент да има визуален достъп до екрана, то важната информация за вашите продукти и продажби да остане скрита. Обновеният дизайн се отваря на цял екран, поддържа скрити елементи (останалите функционалности от онлайн магазина не се визуализират). Конкуриращ дизайните на дори най-скъпите софтуерни системи за физически обекти, модул Seliton Pos поддържа и "ТЪЧ СКРИЙН" екрани. Време е за бъдещето - СЕГА!

Добавянето на продукти - лесно като детска игра

Вече добавянето на продукти на касата на физическия ви обект може да бъде интуитивно и лесно. Можете да добавите продукт чрез:

  • Баркод четец
  • Избор от категория и подкатегория
  • Въвеждане на име
  • Въвеждане на SKU/ Артикулен номер

След като изберете желания продукт (с един клик, разбира се) той се добавя в дясната колона, където сумира автоматично всички добавени продукти на касата. Отново с един клик можете да изберете конкретен клиент (предварително въведен в базата данни) или директно да изберете метода на плащане. По подразбиране (вместо клиент) винаги ще показва името на обекта, от който правите продажбата.

1 клик = 1 СУПТО касова бележка

Вече да! 1 клик = 1 касова бележка важи с пълна сила за модул Seliton Pos. След като сте избрали метода на плащане, сега всичко, което трябва да направите е ... 1 клик. Касовата бележка ще започне да се печата от фискалното ви устройство и след секунди можете да продължите със следващия си клиент. Още по-хубавата новина е, че вашата току що изпечатана касова бележка отговаря на всички нормативни и законови изисквания според Наредба Н-18. Тъй като платформа Seliton има одобрена СУПТО версия от НАП за лиценза си на версия 10.22, сега няма нужда да търсите ново софтуерно решение и да разучавате нова система. Получавате всичко на едно място при това - без да чакате.

С разделянето на физически и онлайн бизнес:
ДО ТУК

Вярваме, че бизнесът е едно цяло. Досега търговците бяха свикнали да работят с различни складови системи, синхронизации, прехвърляния на .CSV файлове, експорти, импорти, модификации и още куп трудни и скъпи внедрявания. Сега можете да обедините физическия и онлайн бизнеса си в 1 решение - обновяващо в реално време количествата и на двете места. Сега можете да ползвате и Seliton Склад, който да управлява вашите складове, доставчици, фактури, заприхождавания и изписвания на стока.

Общ внедрен склад + Обща наличност за всички обекти + СУПТО решение за всички обекти + ПОС модул за продажби на каса = Успешен бизнес

Запитване за цена

Ако имате въпроси или нужда от презентация на модула, моля, свържете се с нас
Онлайн магазин от SELITON