Специални ценови условия от Рапидо

Дата: 18 Май 2016

Специални ценови условия от Rapido


Имаме удоволствието да ви представим сътрудничеството между Seliton и куриерска компания Рапидо, благодарение на което вие може да правите доставки с много изгодни цени и с пълна автоматизация.

 

 

Seliton Logo  Rapido Logo Rapido Logo
 

 
Супер ценови условия за доставки с Рапидо

 

1. Куриерска компания Рапидо предлага на всеки търговец с е-магазин Seliton да се увери в качеството на техните услуги като им възложи доставки без да сключва договор в рамките на месец Април и Май 2016 на следните преференциални цени:
* Междуградски пратки: 3.90 лв. за 1 килограм + 0.39 лв. за всеки следващ килограм
* Градски пратки: 2.70 лв.  за 1 килограм + 0.24 лв. за всеки следващ килограм

2. Всеки, който е харесал услугата и желае да продължи да ползва тези условия след изтичане на първия "пробен" месец, е необходимо да сключи договор за обслужване. Тези преференциални условия ще важат до 31 Август 2016 г., тоест почти 5 месеца.

3. Рапидо ще субсидират абонамента ви за онлайн магазин Seliton с +1 безплатен месец към първата ви година за пакети Делукс и всички по-горни пакети. Необходимо е да бъдете клиент едновременно на Seliton и на Рапидо.


МОДУЛЪТ RAPIDO във версия 8.0 на платформата Seliton

Във версия 8.0 на онлайн магазин Seliton добавихме модул за доставка с Рапидо. Новият куриерски модул Рапидо по нищо не отстъпва на останалите куриерски модули в системата (Спиди, Еконт, Ин Тайм) и дори предлага няколко много удобни екстри. Освен стандартните възможности да изчислява цена на доставка в реално време и да осигурява принтиране на товарителници директно от е-магазина, модулът Рапидо предлага на клиента (пазаруващия в онлайн магазина) автоматично попълване на улици в неговото/нейното населено място. Другата важна новост касае търговците и се изразява в това, че статусът на поръчките в е-магазина автоматично се обновява след доставяне на пратката, и реално прави адмнистрирането на магазина още по-лесно.

 

За повече информация моля пишете ни на имейл адрес sales@seliton.bg или се обадeте на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) Търговски отдел.

Онлайн магазин от SELITON