Промоция Черен петък -30%

Дата: 11 Ное 2016

 

Промоция "Черен петък" с 30% отстъпка


Уважаеми търговци и предприемачи,

 

Обявяваме "Черен петък" промоция, с която правим 30% отстъпка на най-ценните и неподражаеми пакети на платформата за онлайн магазини Seliton.

Ние отлично осъзнаваме колко много сте заети с подготовката на новия си бизнес, и точно затова Ви осигуряваме разумните 14 дни за да вземете решение от какво се нуждаете.

 

 
От петък 11.11. до петък 25.11.2016 г. може да се сдобиете с феноменални функционалности за създаването на Вашия онлайн магазин на щастлива "черна" цена:

Онлайн магазин Seliton пакет DELUXE сега струва 1,995 лв. -30% = 1 396.50 лв. такса за първа година
Таксата за всяка следваща година е само 720 лв.

Онлайн магазин Seliton пакет BUSINESS-TO-BUSINESS сега струва 2,495 лв. -30% = 1 746.50 лв. такса за първа година
Таксата за всяка следваща година е само 890 лв.

Онлайн магазин Seliton пакет MEGA SHOP сега струва 2,795 лв. -30% = 1 956.50 лв. такса за първа година
Таксата за всяка следваща година е само 890 лв.

Посочените цена са без ДДС.

Защо MEGA SHOP е феноменален

 

Отговорът е пределно ясен: солиден впечатляващ дизайн, който вдъхва огромно доверие, защото е вдъхновен от най-големите Интернет магазини в България, Турция и Румъния и следва техните постижения.
Освен това пакет MEGA SHOP ще ускори оборота на магазина ви чрез кампании с обратно броене, допълнителни продажби със специални комбинирани оферти и прозорец "Други продукти, които може да ви харесат"?
Мулти-раздели, мулти-банери и мега-менюта Ви позволяват да демонстрирате богатия си асортимент с лесна и логична подредба. 
Техническите характеристики на пакета са изброени в страница Специални пакети

Регистрация за безплатно демо на Seliton Mega Shop

 

Защо DELUXE  е феноменален

 

Дизайнът, мулти-банерите със симетрична и асиметрична подредба на Начална страница, ефектите, постоянните и изоставените колички в пакет Deluxe ще ви помагат да се откроите в надпреварата за доверие, внимание, ползваемост и грижа за клиента.
 

Техническите характеристики на пакета са изброени в страница Пакети за търговци с опит
 

Регистрация за безплатно демо на Seliton Deluxe

Не пропускайте да пробвате удивителния модул Дизайнер в пакет Deluxe и да си направите сами Ваш уникален дизайн напълно безплатно!

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯ на модул Дизайнер:

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ за възможностите на модул Дизайнер:

http://www.summercart.bg/blog-article/99/chisto-nov-dizayn-redaktor-zaedno-s-nova-versia-7-5-na-summer-cart.html

 

Защо BUSINESS-TO-BUSINESS е феноменален

 

Пакет Business-to-Business съдържа 15 специфични функции, които са изключително полезни ако Вие продавате на едро и на дребно.
Функциите Показване на цени само след регистрация, известие за регистрация на нов потребител и ръчно одобрение, минимални и максимални количества на продукт по клиентска група, счетоводен баланс на клиенти и вземания и още редица други опции Ви помагат да внесете организация, гъвкавост и пълна финансова отчетност за Вас самите, като същевременно запазвате пълна конфиденциалност на сделките си. 

Техническите характеристики на пакета са изброени в страница Пакети за търговци с опит . 

Регистрация за безплатно демо на Seliton Business-to-Business

 

 

ВНИМАНИЕ: Промоция "Черен петък" е валидна от 11 ноември (петък) до 25 ноември 2016г. (петък) включително. Промоцията важи за закупуване на нов онлайн магазин, за настоящи и нови клиенти на Мирчев Идеас ЕООД, при заявяване на поръчка до 25.11.2016г. и пълно плащане до 30.11.2016г.


Ако имате въпроси или се нуждаете от информация, моля пишете ни на имейл адрес sales@seliton.bg или се обадeте на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) Търговски отдел.

 

Остави мнение/коментар

  • Все още няма коментари
Онлайн магазин от SELITON