Хайде да се учим с тренинг „Съдържание за уеб – на живо“

Дата: 02 Ное 2011

Summer Cart е спонсор на тренинг на ЛукратТази година Summer Cart e спонсор на събитието "Съдържание за уеб – на живо". "Съдържание за уеб – на живо" е еднодневно обучение, организирано от фирма Лукрат, което ще ви научи как да направите вашия сайт по-атрактивен, по-лесен за разбиране, и същевременно добре оптимизиран за Google. Как да оптимизирате текстове за уеб ще ви учат топ експертите:

  • Владимир Петков (Каладън) за атрактивността на текста в уеб,
  • Георги Варзоновцев за лекотата на четене и възприемане,
  • Огнян Младенов за оптимизиране за търсачки SEO и
  • Борил Караиванов за графичното оформление.
  • Специален гост-лектор е Ален Попович, който ще сподели тънкости за писането за социални мрежи: Facebook, LinkedIn, Google +

------------------------------------------------------------------------------------------------ Дата на обучението: 10 ноември, София, хотел Радисън. Цена за участие на 1 човек: 168 лв с ДДС Клиентитe на Summer Cart получават ОТСТЪПКА от горепосочената цена. Преди да се регистрирате на www.lucrat.net/courses/content-for-web моля свържете се с Търговския отдел на Summer Cart на тел. 0700 45 155 за да получите специален код за отстъпка. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Обучението разчупва рамката на строгия семинар: Лекторите не само говорят, но и слушат и гледат какво правят участниците, защото те пробват препоръките на лекторите и минават през процеса на сътворяване на текст за уеб. Методът на сравняване и дискусия провокира динамика и увеличава ползата от обучението и емоциите в залата. На събитието ще присъстват и ключови представители на продукта Summer Cart - Георги Мирчев, управител и създател на софтуера, и Мена Мирчева, маркетинг мениджър. Ако имате въпроси за семинара, моля обърнете се към представител на Лукрат: Ирина Герджикова (02) 48 33 957 0885 909 357 Събитието си заслужава, ние от Summer Cart ви очакваме там!

Онлайн магазин от SELITON