Дата: 27 Авг 2014

Kултовият онлайн магазин за бебешки колички и детски дрехи превключи към Summer Cart.
 

Kasida.bg, чисто исторически един от първите е-магазини в България, надрасна старата си платформа и премина на Summer Cart за да отвори нови хоризонти за своето развитие.

 

Дали 16 000 продукта за продажба по Интернет се управляват лесно, и то в продължение на десетилетие? Вече да.

 

Kasida.bg е онлайн магазин с 14-годишна история, който пожела да гради своето бъдеще със софтуера Summer Cart и компетентното съдействие на екипа ни. Дизайнерите ни прехвърлиха съществуващия уникален дизайн от стария сайт върху Summer Cart, изработвайки и адаптивен (responsive) дизайн за мобилни устройства. Програмистите от своя страна прехвърлиха и обединиха данни за над 16 000 продукта от два стари сайта в общ е-магазин, естествено запазвайки URL адресите на продуктите за да се запазят челните позиции на Касида в Google. Посетителите на сайта ще могат да разглеждат някои от продуктите в пълен изглед 360 градуса, и ще могат да закупят качествени бебешки колички с онлайн лизинг от Уникредит Булбанк.

Много се гордеем с факта, че заслужихме доверието на опитен и взискателен търговец, ветеран в електронната търговия в България.

Онлайн магазин от SELITON