Summer Cart ще участва на CeBIT Eurasia 2013 в Истанбул

Дата: 23 Окт 2013

Софтуерна компания Мирчев Идеас ще участва като изложител в най-интересното регионално изложение от сферата на информационните технологии CEBIT Eurasia 2013, което традиционно се организира в Истанбул, Турция.

 

Най-любезно каним всички наши клиенти и партньори да посетят нашия щанд в CNR EXPO в дните от 24 до 27 октомври 2013, зала 4, щанд C 04.

 

Продуктът Summer Cart участва за втори път на авторитетното събитие следвайки своята дългосрочна цел да се разпространява на международни пазари. С богатия си опит и знания ние от Мирчев Идеас ще отговорим на всички ваши въпроси по време на CeBIT Eurasia 2013. По време на изложението ще имате възможност да разговаряте и директно с управителя на Мирчев Идеас Георги Мирчев.

 

За CEBIT Bilişim Eurasia

Специализираната изложба за информационни и комуникационни технологии CEBIT Eurasia 2013 се провежда веднъж годишно и е една от най-големите в Европа със силно изразено международно участие. CEBIT е най-важното търговско изложение за ИКТ сектора и представлява международен център на процъфтяващи пазари от Турция , Югоизточна Европа и Черноморския регион .

Миналата година CeBIT привлече повече от 1070 изложители и над 140 000 посетители от целия свят. Традиционно изложението е с високо медиино отразяване и се радва на популярност сред месните държавни организации.

Дати: 24 - 27 Октомври, 2013

Местоположение : CNR EXPO, Истанбул, Турция

CEBIT Eurasia 2013

Онлайн магазин от SELITON