Професионална Интернет Реклама, безплатна консултация до 18 Окт 2013

Дата: 10 Окт 2013

 

Специално за търговците, ползващи платформата Summer Cart разработихме новата услуга

Професионално управление на рекламни кампании“.

 

Ние знаем, че дори и най-хубавите продукти няма как да достигнат до крайния потребител ако не са представени по правилния начин и на подходящото място. Професионалната реклама гарантирано ще повиши посещенията и популярността на сайта Ви, ще Ви осигурят Премиум позициониране на рекламите в Google, както и огромно предимство пред конкуренцията. А Вашите страхотни стоки ще свършат останалото, за да може магазинът Ви да реализира много по-добър оборот и печалба.

 

Какво предлагаме

На вашето внимание предлагаме възможноста да се възползвате от знанията на професионалистите работещи в Мирчев Идеас, и заедно да организираме Вашата професионална интернет реклама.

Рекламата в Интернет е много важна и все повече компании се убеждават в това. В най-развитите икономики, разходите за реклама в Интернет достигат 50% от общите рекламни разходи. Това има и своето логично обяснение:

• Добрата отчетност.

• Ниската цена за реално привлечен потенциален клиент

• Лесно достигане до таргетирани потребители

• Определяне на бюджет според моментните нужди и възможности

• Реклама в най-популярните сайтове и достигане до милиони потребители

• Ниската цена за подготовка и реализация на рекламата Ви Това са само някои от предимствата на рекламата в Интернет пред останалите медийни канали. Изграждането на работещ електронен магазин е само първата крачка за Вашето запомнящо се онлайн присъствие. И за да заработи Вашия онлайн магазин са нужни посетители. Ние ще ви помогнем с нашия богат опит, и ще създадем идеалния медиен микс в Интернет за Вашия сайт!

 

За кого е подходяща

* Фирми, които искат да увеличат своите клиенти

* Нови онлайн магазини, които искат бързо да излязат на първа страница в Google

* Утвърдени онлайн магазини търсещи разрастване и популяризиране на марката си

* Онлайн магазини, които искат да направят специална промоция или да популяризират новите си продукти бързо и на ниска цена.

* Този вид реклама е подходяща за всеки който иска да има точна отчетност, достигане до множество потребители, ниска цена, и увеличаване популярноста на бизнеса си.

 

Защо да изберете нас

Ние Ви помогнахме да направите първите крачки в света на електронната търговия, а сега Ви подаваме ръка, за да направите огромен скок в него! Винаги сме се стремили да предложим най-добрите продукти и услуги на клиентите си. И тъй като вече създадохме най-успешния и популярен софтуер за електронна търговия Summer Cart, решихме да съсредоточим усилията си в полза на нашите клиенти, като им осигурим All Inclusive обслужване. Вече предлагаме не само доказано най-добрия софтуер, но страхотен и евтин начин да увеличите Вашите приходи.

 

Какво се изисква от Вас?

Трябва само да ни потърсите и заедно да създадем подходящата реклама, да изберем думите за търсене, които описват продуктите или услугите Ви, и да определите бюджет. Ние ще планираме Вашата онлайн реклама, ще изготвим онлайн рекламения Ви план. След това остава само да се погрижите новите Ви клиенти да бъдат обслужени добре.

 

За да се възползвате от БЕЗПЛАТНАТА КОНСУЛТАЦИЯ валидна до 18 Октомври 2013, и да разберете повече за нашето предложение, моля, не се колебайте да ни потърсите на имейл адрес sales@summercart.com или на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) потърсете вашия консултант: Димитър Димитров Онлайн Маркетинг Мениджър.

Онлайн магазин от SELITON