Отворихме офис в Истанбул

Дата: 16 Апр 2013

Уважаеми клиенти на Summer Cart,

С гордост съобщаваме, че на 3 април 2013 отворихме нов офис в Истанбул, Турция. Офисът е под ръководството на нашата дъщерна компания Summer Cart Yazılım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Summer Cart Yazılım e дъщерна компания на българската фирма Mirchev Ideas - автор на решението Summer Cart, и има за цел да реализира директни продажби към крайни клиенти в Турция и да развива реселърска мрежа на своя водещ продукт Summer Cart.

Офисът в Истанбул се управлява от г-жа Мена Мирчева, която работеше като маркетинг мениджър в компанията-майка през последните 4 години.

„Много сме развълнувани, че най-накрая се срещаме на живо с нашите турски клиенти“, споделя г-жа Мирчева. „Въпреки, че досега нямахме свой директен клон, ние успешно работихме от разстояние с турски търговски фирми и партньори от няколко години. В момента в Турция имаме малко повече от 200 клиента, които са много доволни от платформата Summer Cart и открито ни подкрепят да дойдем на тяхна територия. Именно тяхното положително мнение за продукта ни дава смелостта да навлезем директно в динамичния турски пазар. В България се грижим много за нашите клиенти, тук ще положим същите неуморни усилия за да изградим голяма общност от успешни онлайн магазини. И нека да не забравяме, че нашата цел е да създаваме най-добрият софтуер на най-добрата цена. Обичаме да се открояваме като технологичен лидер в сегмента на онлайн магазините, обичаме да сме полезни на много хора - нашата посока в Турция е ясна, сега остава да поработим.“

 

Ако желаете да си поговорим и да пием турски чай, заповядайте да се срещнете с нас на адрес:

Nish İstanbul Plaza

Çobançeşme Sanayi Caddesi No:11

C Blok, Ofis 139, Kat 12

34196 Yenibosna

İstanbul

 

Tel 1: 0535 017 3106

Tel 2: 0538 465 5291

 

Работно време:

Понеделник - Петък 10.00 – 18.00

 

Поздрави,

Екипът на Summer Cart

Онлайн магазин от SELITON