Още една БЕЗПЛАТНА добавка за Summer Cart 5.0 - етикети за наличност

Дата: 26 Ное 2011

Уважаеми собственици на Summer Cart магазини,

Имаме още една безплатна добавка за Вас - етикети за наличност!

Ще напомним също, че само преди 7 дни Ви зарадвахме с новината за безплатния усъвършенстван модул за Еконт и изключително доразвития модул за Спиди.

Какво са „Етикети за наличност“?

Реално всеки търговец може да създава свои собствени етикети съобразно своя начин на работа.

Например етикетите за наличност могат да бъдат:

  • В наличност
  • Остават само 4 броя от този артикул (броят се обновява автоматично)
  • Наличен след 10.12.2012
  • Имаме 516 броя на склад
  • По заявка
  • С доставка до 5 дни
  • Изчерпано
  • Разпродадено
  • Внос всеки петък
  • Каквото още ви хрумне...

 

 

 

Разбира се, основната функция на етикетите за наличност е да показват дали продуктът е в наличност или не, но екипът на Summer Cart разработи тази опция до такава степен, че можете да сложите каквото Ви хрумне!

За какво се ползват „Етикети за наличност“?

Всеки онлайн търговец знае, че потенциалните му клиенти през повечето време разглеждат, без да купят нищо. Дори да харесват продуктите, често им липсва решителност. С новата функция „Етикети за наличност“ обаче можете да дадете така необходимия „тласък“ в съзнанието на клиента, използвайки фантазията си и бегли психологически трикове.

Примери и идеи от практиката:

Всяка дама би си купила изящната гривна, в която е влюбена (но която иначе ще остави за „друг път“), ако до гривната пише „Остават само 2 бройки!!!“ или „Ограничено количество!“. Същото се отнася и за младежа, който много е харесал бутиковата запалка в магазина Ви, но се е колебаел дали сега е най-добрият момент да я купи. Колебанието му лесно ще бъде премахнато, ако до запалката пише „На промо цена само още 2 дни“ или „Последна бройка!“.

Колкото и да се опитвате да натрупате богатство само с ниски цени и промоции, това няма как да стане без помощта на малко психологически трикове. Дори да имате най-ниските цени, никой няма да им обърне внимание, ако не го изтъкнете сами. Подобно е влиянието на етикетите за наличност, с които не само ще можете да уведомите потребителите дали определен продукт е в наличност, по заявка, на склад, на изчерпване и т. н., но и ще им дадете задкулистна информация за това колко броя остават, докога продължава промоцията или кога ще бъде наличен продуктът.

Инсталиране на „Етикети за наличност“:

Функцията „Етикети за наличност“ се инсталира безплатно от екипа на Summer Cart, с условието да имате Summer Cart версия 5.0 и активна годишна поддръжка.

Моля да заявите желанието си пред Търговския отдел на тел. 0700 45 155, вътрешна линия 2 (на цената на 1 градски разговор за цяла България) или пишете на имейл адрес sales@summercart.com .

Ако нямате активна поддръжка,
ето 7 причини да си купите годишна поддръжка за Summer Cart

1. Поддръжката работи 7 дни в седмицата .

2. Поддръжката се грижи за вас 12 часа в денонощието от понеделник до петък 9.00 ч – 21.00 ч ; събота и неделя от 10.00 ч до 15.00 ч.

3. Нямате ограничения за брой казуси и обаждания, Вие може да пишете и да се обаждате колкото често желаете и да говорите с нас колкото искате .

4. Имате удобството и спокойствието да разговаряте на дълго и широко по телефона и да получите разяснения и помощ веднага .

5. След разговор с Вас ние пускаме тикет от Ваше име , в случай че Вашият казус има нужда от щателно разглежане и не може да се разреши веднага.

6. Получавате безплатни добавки и подобрения когато имате поддръжка, освен това Ви обучаваме как да ги ползвате правилно.

Напр: През август 2011 на е-магазините с поддръжка дадохме нов безплатен дизайн Onyx и нов модул за Еконт.

През ноември 2012 на е -магазините с поддръжка даваме усъвършенствани модули за Еконт и за Спиди, плюс етикети за наличност.

7. Не плащате за обучение, но реално ползвате личен „треньор“ .

Вие се обаждате/пишете на подръжката точно когато на Вас ви е удобно и точно за каквото Вас ви интересува , а от нас получавате точен отговор касаещ Вашия специфичен бизнес и ситуaция .

Онлайн магазин от SELITON