Представяме новият дизайн на SummerCart.bg

Дата: 30 Май 2011

Скъпи посетители , клиенти, партньори,

Изключително горди и развълнувани сме да ви представим съвършено новия дизайн на нашия уебсайт SummerCart.bg. Новият облик на сайта е плод на вдъхновение, обмисляне, огромно количество труд и голямо старание.

 

Отделихме близо 930 часа труд,

включително и няколко безсънни нощи, за да може нашия сайт да бъде действително уникален, интересен и  представен по възможно най-добрия начин. Ако разгледате обстойно, със сигурност ще забележите, че подобен дизайн и съдържание, поднесено по толкова достъпен и интуитивен начин, не се срещат често, особено ако говорим за продуктов уебсайт. Концепцията, която създадохме е съвършено творческа и нестандартна и наистина успява да пресъздаде цялата емоция, която вложихме в изработката и.

За да намерим най-правилното решение и да създадем сайт, отговарящ на пазарното лидерство на продукта Summer Cart изминахме доста дълъг път. Създадохме и отхвърлихме

 

19 различни концепции за дизайн,

докато идеите ни евоюлират и узреят.  Основното предизвикателство обаче се оказа в това да намерим начин да съберем цялото изобилие от информация за Summer Cart и да я синтезираме по такъв начин, че да запазим интуитивната и лесна навигация, а същевременно и всички достойнства на сайта.

Желанието ни бе да направим SummerCart.bg различен, грабващ и впечатляващ. Вярваме, че всички усилия са си стрували и, че успяхме да създадем идеалната симбиоза между уникален уеб дизайн, интересно текстово съдържание и лекота на ползване. Имаме и приятна изненада за клиентите на Summer Cart:

 

Интерактивна секция за поддръжка

Сега само за броени секунди може да разглеждате и ровите в подробното ръководство на Summer Cart от близо 200 статии на български език. Разполагате с търсачка, която търси на български, английски и турски език. Към всяка статия може да задавате ваши въпроси, ако не сте намерили нужния за вас отговор. Всички помощни статии са оформени по нагледен начин в допълнителна странична навигация. За да постигнем желаната интерактивност, удобство и бързина в секция Поддръжка, ние интегрирахме специализирана система за потребителско ръководство (knowledgebase). Вече имате и директна връзка към вътрешната ни система за поддръжка (ticket system).

 

Надяваме се новият дизайн на сайта да е удобен и приятен за нашите бъдещи и текущи клиенти, и да донесе късмет и още повече успехи на най-добрия български софтуер за онлайн магазини Summer Cart.

 

С уважение,

Мена Мирчева

Мениджър маркетинг

Онлайн магазин от SELITON