Чисто нов Дизайн редактор заедно с нова версия 7.5 на Summer Cart

Дата: 08 Апр 2015

Уважаеми клиенти на Summer Cart,

 

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че дългоочакваният Summer Cart Дизайн Редактор 2015 вече е на линия. Новият Дизайн редактор е задълбочена и мащабна доработка към текущата версия 7.0, което на практика стана причина и за компилиране на нова версия 7.5 на онлайн магазин Summer Cart.

 

Най-важните предимства на Дизайн редактор 2015 са следните:

 

1. Сега ще правите дизайн промени, гледайки през очите на Вашите клиенти

Summer Cart Дизайн Редактор 2015 ви осигурява максимален реализъм при корекции в дизайна, защото сега ще работите директно в Клиентската област (front-end) на магазина. Вие ще осъществявате дизайн промените в реално време, дори нещо повече – виждате резултата от вашата промяна мигновено, на секундата. Това е първата фундаментална разлика между новия дизайн редактор и предишната му версия в Summer Cart 5.0 и 6.0. Сега всеки път, когато променяте нещо – било то цвят, десен, фон, моментално ще виждате как точно ще изглежда е-магазинът през очите на Вашите клиенти.

 

Видео клип с демо на дизайн редактор в Summer Cart 7.5

2. Два различни дизайн шаблона, върху които може да прилагате безброй цветови комбинации

Номер две в списъка е възможността да изберете между два вградени дизайна, които ще служат като основа за вашия творчески проект. Сега може да „стъпите“ върху основните шаблони Monaco и Chameleon и да ги „оцветявате“ с цветовите схеми, които ние сме ви подготвили, или да експериментирате с Ваши цветове, десени и фонови картинки.

 

 

За разлика от сега, старият Дизайн редактор в предходните версии Summer Cart 5.0 и 6.0 позволяваше дизайн промени само върху шаблона Chameleon. Разбира се, коя от двете основи ще изберете зависи от вас и от вашето виждане и вкус. Във всяка основа може да добавяте 2 колони - отляво и отдясно, може да поставите банер от край до край или фиксиран, да запълните Началната страница с водещи категории или специални подбрани продукти... всичко зависи само и единствено от вас. Обърнете внимание, че подобен вид размествания на елементи вътре в сайта се осъществяват от Админ панела на Summer Cart, не през Дизайн редактор.

 

Ние гарантираме, че с течение на времето ще добавяме нови шаблони, които да обогатят вашия избор от безплатни дизайн възможности. Имаме нескромната цел до 1 година в онлайн магазин Summer Cart да има 10 базови шаблона с общо 500 готови цветови схеми!

 

3. Готови цветови схеми, професионално обмислени от уеб дизайнерите на Summer Cart

Третото предимство на Дизайн редактор 2015 е насочено към тези от Вас, които сами управляват своя бизнес и за които времето е безценен ресурс, а също така и към тези онлайн търговци, които биха искали да видят нещо готово преди да се вдъхновят да правят свой редизайн. За разлика от новия Дизайн рактор, стария не предлагаше никакви предефинирани цветови схеми, всичко беше оставено на Вашето въображение и дръзко чувство за екпериментиране с цветове и шарки. В Дизайн редактор 2015 дизайнерите на Summer Cart са заложили готови цветови схеми, с перфектно комбинирани цветове, фонове, десени, картинки. За вас остава само да изберете тази схема, която съвпада с личния ви вкус. Хубавото е, че този избор ще е изключително лесен – един клик с мишката и вече ще имате персонален дизайн!

Още по-хубавото е, че ако желаете да промените някой детайл като фон, десен, цвят на текст и др. ще можете да работите само и единствено по него без да се притеснявате, че ще развалите общия ефект на готовата цветова схема.

Както казахме и по-горе, ние се ангажираме броят и стилът на готовите цветови схеми да нараства постоянно. Лесно за стартиране, лесно за персонализиране, и напълно безплатно – това са 3-те супер свойства на готовите цветови схеми!

 

4. Промяната на цветове вече е детска игра

 

Видео клип за промяна на цветове в Summer Cart 7.5


Четвърта точка ни е любима. Каква е тя? Сега имате пълна свобода за промяна на фонове и цветове не текстове, цветове на цени, цветове в горни и долни менюта + супер готин индикатор какво точно ще редактирате в момента. Каквото и да изберете, ще видите промяната в сайта на мига. Гарантираме ви, че в момента, в който започнете да настройвате персоналния си дизайн ще прекарате поне 30 минути само в изпробването на най-невероятни комбинации преди изобщо да започнете реално да работите.

 

Новият дизайн редактор е толкова лесен за управление, че почти прилича на детска игра. Честно казано ефектът е трудно да се опише с думи и ще трябва да го изпробвате лично. Забавлението е гарантирано!

 

5. Готови форми на бутони, професионално обмислени от уеб дизайнерите на Summer Cart

 

За да завършим основния списък трябва да споменем и бутоните във вашия Summer Cart магазин. Знаем, че апетитът идва с яденето и точно затова ако промените цялата цветова схема и детайли на магазина вероятно ще искате да експериментирате и с нови форми на бутони. Нашите дизайнери са създали готови форми на бутоните, от които можете да избирате, и с един клик да променяте цвета им. Постарайте се бутоните да пасват перфектно на цялостната визия на магазина.

Тук е мястото да посочим и други важни разлики между стария и новия Дизайн редактор 2015.

 

- Подреждането и разместването на кутии вече не се управлява от Дизайн редактора. Във версия 7.0 и 7.5 на Summer Cart подредбата на дадена страница се създава и/или променя през съвсем отделен екран, намиращ се в Админ панел >>> Дизайн >>> Подредби.

 

- Дизайн редактор 2015 не позволява дизайн на индивидуална кутия и не позволява дизайн на индивидуална страница, т.е. сега всички ваши цветови промени са глобални, общовалидни за целия сайт. Ако желаете да създадете специфичен облик за някоя кутия или страница, може да го направите през Код редактора с елементарни промени в CSS кода.

Поставихме тези ограничения с ясния мотив да облекчим и опростим работата с Дизайн редактора, тъй като повечето от нашите клиенти се оплакваха, че старият дизайн редактор е сложен, многослоен, разпилян. В допълнение на това имаме и емпирични наблюдения, показващи че подобни промени в 99% от случаите се осъществяват от професионални уеб дизайнери, които така или иначе предпочитат да работят „чисто“ с кода.

 

И най-накрая ще кажем ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ! Новият дизайн редактор е наистина мощен инструмент, който се управлява изключително лесно и ще ви помогне да постигнете желаните резултати без да се налага да наемате скъпо струващи специалисти.

 

Онлайн магазин от SELITON