Интеграция с Most Computers

Платформата за онлайн магазини Seliton предлага готова интеграция с продуктовия каталог на компания Most Computers

Заявка за инсталация
Интеграция с Most Computers
 • Искате да имате солиден е-магазин за IT хардуер и софтуер? С интеграцията между Most Computers и Seliton това е възможно и то в размките само на няколко часа!

  През 2012 г. платформата за онлайн магазини Seliton създаде изключително добре развита еднопосочна синхронизация с продуктовата гама на Most Computers – един от водещите дистрибутори в областта на информационните технологии в България. Последната му актуализация е направена през 2016 година.

  Сега можете да продавате огромна гама от над 4 000 продукта, налични в most.bg, без да инвестирате никакви средства в закупуването и складирането им!

 • С модула за еднопосочна интеграция с Most Computers без никакво усилие, време и човешки ресурс Вие:

  - вливате хиляди продукти във Вашия Seliton онлайн магазин за минути

  - получавате автоматично всички снимки, описания, цени и много други детайли за всеки продукт

  - можете да използвате синхронизация с няколко доставчика (източника на продукти) едновременно

 • Във вашия Seliton онлайн магазин Вие ще разполагате с уникална надграждаща технология, която позволява процесът да протича по следния начин:

  - Първоначалното вливане на 4 000+ продукта отнема само няколко часа, тъй като сотфуерът и сървърите на Seliton са специално оптимизарани за скорост при XML import.

  - Защита от грешки, пълен контрол на данните и възможност за извършване на промени още на входа при вливането на продукти.

  - Пълна история и отчет на всички промени, настъпили в продуктовия каталог на Вашия доставчик Most Computers.

 • Most Computers е сред водещите дистрибутори на хардуер и софтуер за IT продукти в България. Компанията е създадена през 1990 година. Most Computers се занимава с търговия на едро на всички видове компоненти за компютри и периферия и разполага със складови наличности на широка гама продукти.

Технически детайли на синхронизацията между е-магазин Seliton и доставчик Most Computers

Категории Most Computers подава около 60 категории, групирани по вид на продуктите.
Продукти Продуктите се вливат от Most Computers в Seliton със SKU номера, снимки, кратко описание, цени.
Име на продукт Most Computers подава имената на продуктите.
Тегло на продукт Most Computers не подава теглото на продуктите като самостоятелно поле, а като атрибут (характеристика) на продукта.
Снимки Most Computers подава множество снимки за всеки продукт.
Атрибути Most Computers подава над 100 атрибута. Почти всички са от тип "текст", което позволява те да се свържат със създадените атрибути във всеки Seliton магазин. Seliton позволява текстовите атрибути да се обръщат в над 10 разновидности на филтри. Това позволява да се направят филтри за търсене в клиентската част и дадени характеристики на продуктите да се показват в зависимост от желанието на търговеца.
Продуктови класове Продуктовите атрибути, подавани от Most Computers, са групирани в продуктови класове, които са около 4000 на брой. Seliton може да създаде продуктови класове, които да се свържат с тези от доставчика.
Марка Most Computers подава около 50 марки.
Етикети за наличност Most Computers подава 2 различни етикета за наличност: "Наличен" и "Обадете се". Във вашия Seliton магазин можете да създадете собствени етикети за наличност и да ги свържете с тези на доставчика.
Поддържани цени Most Computers поддържа крайноклиентска цена без ДДС.
Свързани продукти Most Computers не подава свързани продукти.
Кратко описание Most Computers подава кратко описание на всеки продукт.

ВНИМАНИЕ: За да използвате синхронизацията в тестови или реален режим, трябва да имате официален API акаунт от Most Computers.

Ако имате въпроси или се нуждаете от презентация на модула, моля обадете се на Търговския отдел на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) или ни пишете на имейл адрес sales@seliton.bg.

Онлайн магазин от SELITON