Интеграция с Polycomp

Платформата за онлайн магазини Seliton предлага готова интеграция с продуктовия каталог на компания Polycomp.

Заявка за инсталация
Интеграция с Polycomp
 • Искате да имате солиден е-магазин за IT хардуер и софтуер? С интеграцията между Polycomp и Seliton това е възможно и то в размките само на няколко часа!

  През 2012 г. платформата за онлайн магазини Seliton създаде изключително добре развита еднопосочна синхронизация с продуктовата гама на Polycomp – един от най-изявените лидери на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Последната актуализация на модула е извършена през 2016 г.

  Сега можете да продавате огромна гама от над 15 000 продукта, налични в polycomp.bg, без да инвестирате никакви средства в закупуването и складирането им!

 • С модула за еднопосочна интеграция с Polycomp без никакво усилие, време и човешки ресурс Вие:

  - вливате хиляди продукти във Вашия Seliton онлайн магазин за минути

  - получавате автоматично всички снимки, описания, цени и много други детайли за всеки продукт

  - можете да използвате синхронизация с няколко доставчика (източника на продукти) едновременно

 • Във вашия Seliton онлайн магазин Вие ще разполагате с уникална надграждаща технология, която позволява процесът да протича по следния начин:

  - Първоначалното вливане на 15 000+ продукта отнема само няколко часа, тъй като сотфуерът и сървърите на Seliton са специално оптимизарани за скорост при XML import.

  - Защита от грешки, пълен контрол на данните и възможност за извършване на промени още на входа при вливането на продукти.

  - Пълна история и отчет на всички промени, настъпили в продуктовия каталог на Вашия доставчик Polycomp.

 • Polycomp е сред лидерите на пазара на информационни и комуникационни технологии в България от 1999 година насам. Компанията дистрибутира над 15 000 иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители и има изградени стабилни партньорства с доказани в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.

Технически детайли на синхронизацията между е-магазин Seliton и доставчик Polycomp

Категории Подават се категориите, групирани по марка и вид на продуктите (напр. Dell лаптопи, Dell таблети и т.н.). Всяка главна категория има няколко подкатегории. Основните категории са около 150, а общо категориите са над 800 на брой.
Продукти Продуктите се преливат от Polycomp в Seliton със SKU номера и снимки.
Име на продукт Polycomp не подава имената на продуктите. Seliton има решение - замества името с краткото описание на продукта.
Тегло на продукт Polycomp подава данните за тегло като самостоятелно специализирано поле. Благодарение на това цената за доставка се калкулира коректно.
Снимки Polycomp подава множество снимки за всеки продукт.
Атрибути Polycomp подава около 700 атрибута. Над 500 от тях са от тип "текст", което позволява те да се свържат със създадените атрибути във всеки Seliton магазин. Seliton позволява текстовите атрибути да се обръщат в над 10 разновидности на филтри. Това позволява да се направят филтри за търсене в клиентската част и определени характеристики на продуктите да се показват в зависимост от желанието на търговеца.
Продуктови класове Продуктовите атрибути, подавани от Polycomp, са групирани в продуктови класове, които са около 170 на брой. Seliton може да създаде продуктови класове, които да се свържат с тези от доставчика.
Марка Polycomp подава около 50 марки.
Етикети за наличност Polycomp подава 3 различни етикета за наличност: "На път", "На склад" и "С поръчка". Въва вашия Seliton магазин можете да създадете собствени етикети за наличност и да ги свържете с тези на доставчика.
Поддържани цени Polycomp поддържа 3 вида "дилърски цени" и 4 вида "крайноклиентски цени". Разновидностите на дилърските цени са: дилърска цена с отстъпки и без ДДС, дилърска цена без ДДС и дилърска цена с ДДС. Разновидностите на крайноклиентските цени са: цена без ДДС (във валута); цена с всички отстъпки в лева без ДДС по курса за деня; цена в лева без ДДС по курса за деня; цена в лева с ДДС по курса за деня.
Свързани продукти Polycomp подава подобни продукти.
Кратко описание Polycomp подава краткото описание на продуктите.

ВНИМАНИЕ: За да използвате синхронизацията в тестови или реален режим, трябва да имате официален API акаунт от Polycomp.

Ако имате въпроси или се нуждаете от презентация на модула, моля обадете се на Търговския отдел на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) или ни пишете на имейл адрес sales@seliton.bg.

Онлайн магазин от SELITON