Модул Колекции

Seliton има удоволствието да ви представи новата си авторска разработка за още по-професионален и луксозен имидж на Вашия онлайн магазин.

С модул “Колекции” ще имате възможността да публикувате красиви, ефектни и завършени визии на комбинация от продукти, а след това да извеждате всеки един от елементите като отделен артикул със собствени характеристики, цени, варианти и т.н. Модулът е изключително подходящ за всички търговци, които предлагат обзавеждане, домашен текстил, подови и стенни настилки, дрехи и аксесоари и много други.

Защо да презентирате всеки един продукт поотделно, когато можете да покажете на клиентите как ще изглежда перфектната стая, баня, облекло, ако миксират няколко артикула наведнъж? Вече можете да давате на посетителите на Вашия онлайн магазин професионални идеи, вдъхновение и стимул, а те ще ви се отплатят с поръчки на множество продукти наведнъж!

Заявка за инсталация
Модул Колекции

Как работи модул “Колекции” на практика?

Показваме на клиентите модерна и завършена визия за цялостно обзавеждане за спалня:

Представяме всеки един от показаните елементи с отделна цена, описание, характеристики:

Клиентите ще имат усещането, че Вашият онлайн магазин е създаден специално, за да удовлетвори персоналните им потребности от цялостно решение и завършена визия. Така ще изкушавате посетителите да поръчват не само един конкретен продукт, а набор от артикули, които ще им донесат неустоимото чувство на класа и превъзходство.

Всички модули се инсталират в Seliton магазини само ако клиентът има активен абонаментен план!

Онлайн магазин от SELITON