платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Summer Cart е платинен спонсор на първия в България конгрес за електронна търговия

Дата: 31 Мар 2015

С гордост искаме да ви съобщим, че най-популярната платформа за онлайн магазини в България ще е платинен спонсор на първия в България конгрес за електронна търговия. Събитието ще се проведе на 3-ти април 2015 година в Интер Експо Център и ще е насочено към всички собственици на онлайн бизнес, които имат желание да придобият нови познания и научат добри практики от най-големите експерти в бранша. Лектори ще бъдат топ професионалисти развиващи онлайн магазини и услуги свързани с тях.  
 
Разбира се, сред лекторите е и г-н Георги Мирчев, който е и главната движеща сила зад Summer Cart. Неговата лекция ще е от 9.30 до 10.00 часа и ще е на тема „Еволюцията при е-магазините от 0 до 10 мнл. лв. оборот“.  В нея ще бъдат засегнати най-важните въпроси, на които всеки онлайн предприемач трябва да си отговори.  
 
Можете да видите предварителните интервюта тук, както и видеото по - долу:


 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари