платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Специални Dropshipping пакети за онлайн магазин

27 Мар 2023
За новостартиращите бизнеси с DropShipping модел - Seliton предлага СПЕЦИАЛЕН ДРОПШИПИНГ ПАКЕТ ДО КЛЮЧ само 3 EUR / ден Безплатна интеграция с...

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Специални ценови условия от Рапидо

Дата: 18 Май 2016

Специални ценови условия от Rapido


Имаме удоволствието да ви представим сътрудничеството между Seliton и куриерска компания Рапидо, благодарение на което вие може да правите доставки с много изгодни цени и с пълна автоматизация.

 

 

Seliton Logo  Rapido Logo Rapido Logo
 

 
Супер ценови условия за доставки с Рапидо

 

1. Куриерска компания Рапидо предлага на всеки търговец с е-магазин Seliton да се увери в качеството на техните услуги като им възложи доставки без да сключва договор в рамките на месец Април и Май 2016 на следните преференциални цени:
* Междуградски пратки: 3.90 лв. за 1 килограм + 0.39 лв. за всеки следващ килограм
* Градски пратки: 2.70 лв.  за 1 килограм + 0.24 лв. за всеки следващ килограм

2. Всеки, който е харесал услугата и желае да продължи да ползва тези условия след изтичане на първия "пробен" месец, е необходимо да сключи договор за обслужване. Тези преференциални условия ще важат до 31 Август 2016 г., тоест почти 5 месеца.

3. Рапидо ще субсидират абонамента ви за онлайн магазин Seliton с +1 безплатен месец към първата ви година за пакети Делукс и всички по-горни пакети. Необходимо е да бъдете клиент едновременно на Seliton и на Рапидо.


МОДУЛЪТ RAPIDO във версия 8.0 на платформата Seliton

Във версия 8.0 на онлайн магазин Seliton добавихме модул за доставка с Рапидо. Новият куриерски модул Рапидо по нищо не отстъпва на останалите куриерски модули в системата (Спиди, Еконт, Ин Тайм) и дори предлага няколко много удобни екстри. Освен стандартните възможности да изчислява цена на доставка в реално време и да осигурява принтиране на товарителници директно от е-магазина, модулът Рапидо предлага на клиента (пазаруващия в онлайн магазина) автоматично попълване на улици в неговото/нейното населено място. Другата важна новост касае търговците и се изразява в това, че статусът на поръчките в е-магазина автоматично се обновява след доставяне на пратката, и реално прави адмнистрирането на магазина още по-лесно.

 

За повече информация моля пишете ни на имейл адрес sales@seliton.bg или се обадeте на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) Търговски отдел.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари