платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

БУМ на онлайн продажбите заради Коронавирус

Дата: 10 Мар 2020

БУМ на онлайн продажбите заради Коронавирус

Притеснявате се как Коронавирусът ще се отрази на Вашия бизнес? Има за какво !

За щастие не всичко е черно. Например онлайн магазините отчетоха голям ръст, като само за последния един месец онлайн магазините на Селитон имат 253 432 броя поръчки. Масово хората в България и Европа започнаха да пазаруват изключително и само онлайн заради мерките, които препоръчаха медиите. Онлайн магазините бележеха ръст от последните няколко години, но за последния месец оборотите на онлайн търговците се увеличиха главоломно. Това се вижда и от статистиките на голям брой международни онлайн магазини с масови заглавия в англоезичната сфера:

Процентно увеличение Февруари 2020г.

Събота, 22.02.2020г. е имало 101.5% повече продажби спрямо същия период миналата година.

  • "Shopping online surges as coronavirus spreads", в превод "Онлайн продажбите растат главоломно с разпространението на коронавируса"
  • "Coronavirus: Costco, online retailers see sales of items soar", в превод "Коронавирус: Костко, онлайн продавачи виждат огромен растеж в продажбите"
  • "While COVID-19 spreads globally, the retail industry braces for the outbreak's fallout.", в предов "С глобалното разпространението на COVID-19, ритейл индустрията се подготвя ужасните последствия"
  • и още безброй други.

МОЛ-ът е празен

На фона на разцъфтяващия онлайн бизнес, retail сектора бележи огромен спад в продажбите си. "МОЛ-ът е празен" стана слоуган и най-често повтаряща се фраза в последните дни, тъй като клиентите масово се насочват към пазаруване онлайн, за да се предпазят от коронавируса и да не рискуват излишно с посещение на физически обекти.

Отвори онлайн магазин сега (или мигрирайте)

Ако още се чудите дали онлайн магазините са доходоносен, успешен и разрастващ се бизнес, то отговорът е ДА! Отворете онлайн магазин СЕГА! Бъди сред хилядите успешни онлайн магазини използващи платформата за онлайн магазини Seliton, генериращи милиони оборот всеки ден.

БЕЗПЛАТНА МИГРАЦИЯ

Ако имате недобре работещ (или въобще неработещ) електронен магазин на друга платформа то ние може да Ви предложим безплатна миграция ! От повечето платформи миграцията може да бъде изпълнена за броени дни.

За колко време можете да отворите онлайн магазин?

Можете да имате работещ онлайн магазин още утре! Seliton е готово, цялостно онлайн решение, лицензирано от НАП, което можете да стартирате веднага. Не изпускайте момента! Заразата с коронавирус ще продължи неясно дълго време, което може да се проточи и години. Онлайн бизнесът ВЕЧЕ е най-успешния, доказан и устойчив модел за бизнес.

Имате физически обект?

В последните няколко години голяма част от физическите магазини се насочиха към онлайн решенията, заради по-ниските разходи, липсата на високи наеми за физически обекти и лимитирания поток от хора, посещаващ обекта. Ако все още не сте отворили своя онлайн магазин, по-добре се подгответе сега, не чакайте бизнесът ви да пострада сериозно и тепърва да търсите решение!

СУПТО

Селитон е единствената платформа за онлайн магазини която е одобрена от НАП и е в списъка със СУПТО софтуери. Когато Наредба Н-18 влезе в сила, което ще е след няколко месеца, то Вие ще сте подготвени.

Във връзка с последните тежки събития и мерки, свързани с коронавируса, които бяха предприети в цяла Европа, обявяваме:

ИЗВЪНРЕДНА оферта за намаление за нов онлайн магазин Seliton

Лимитирана оферта: до 20 нови магазина

отстъпка от 30% Seliton Plus само за 521 лв

ВНИМАНИЕ: Офертата може да бъде оттеглена и при решение на ръководството или допълнителни, независещи от нас обстоятелства. Важи за закупуване на нов онлайн магазин, за настоящи и нови клиенти на Мирчев Идеас ЕООД.

Поискай: БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ (без нужда от посещение в наш офис)
Регистрирайте се за: БЕЗПЛАТНО ДЕМО СЕГА

Ако имате въпроси или се нуждаете от информация, моля пишете ни на имейл адрес sales@seliton.bg или се обадете на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) Търговски отдел.

 

С уважение,

Екипът на Seliton

 

 

* Цените са без ДДС

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари