Нова уникална функционалност от Summer Cart – Бизнес мрежа

Дата: 10 Сеп 2012

Здравейте, С удоволствие Ви представяме нашата нова, уникална функционалност – Бизнес мрежа на Summer Cart. Какво е Бизнес Мрежата на Summer Cart? Бизнес мрежата е едновременно нова технология, нов дистрибуторски канал и нов рекламен канал. Състои се от Модул за доставчици и от Модул за дилъри. Вероятно ще се разпознаете като доставчик или дилър по долу:

Имаш продукти и искаш някой друг да ги продава? Или просто искаш да продаваш повече? Бъди доставчик в Бизнес Мрежата!
Искаш да заредиш хиляди продукти, без да блокираш пари? Бъди дилър в Бизнес Мрежата!

Бизнес мрежата на Summer Cart свързва по автоматичен начин сериозните доставчици на стоки с находчиви онлайн търговци, които желаят да станат техни дилъри или вече са. Ние предлагаме технологично и бизнес решение за нуждите на двете страни.

За кого е подходяща Бизнес Мрежа и с какво ще Ви помогне?
Доставчици Дилъри (онлайн търговци)
Подходящо е за Вас, ако: • Вие сте производител, вносител, дистрибутор, официален представител, търговец на едро; • Имате качествена стока и търсите дилъри; • Желаете да увеличите продажбите си драстично За вас сме подготвили повече от 10 софтуерни възможности в Модул за Доставчици,които гарантират краткосрочни и дългосрочни облаги за вашия бизнес. Повече информация за Доставчици Подходящо е за Вас, ако: • Имате работещ е-магазин и търсите нови продукти; • Искате да отворите е-магазин и търсите стока за да заредите; • Не желаете да плащате за правото да имате актуална продуктова информация от Вашия доставчик. За вас сме подготвили почти 20 софтуерни възможности в Модул за Дилъри, които ще улеснят бизнеса Ви неимоверно. Повече информация за онлайн търговци (дилъри)
Колко струва участието в Бизнес мрежата?
Доставчици Дилъри - БЕЗПЛАТНО
Цената за участие на Доставчика е гъвкава, разумна и изгодна, започва от 28,30 лв месечно без ДДС. Изискванията за участие са: - да имате списък с продукти в CSV или XML формат - да заплатите еднократна такса за обработка на вашата продуктова инфромация. Ако имате е-магазин Summer Cart версия 5.0 таксата е 300 лв без ДДС. - Вашият продуктов каталог/е-магазин да е инсталиран на сървъри на Summer Cart. | Участието на дилъри е БЕЗПЛАТНО. Изискванията за участие са: - да имате Summer Cart 5.0 - да имате активна годишна поддръжка „Стандарт“. Годишна поддръжка „Стандарт“ е различна от „Годишна поддръжка по точкова система“. Магазините с точкова поддръжка е необходимо да преминат към годишна поддръжка Стандарт. - магазинът Ви да е инсталиран на сървъри на Summer Cart.

Убедени сме, че всеки собственик на Summer Cart е-магазин може да извлече сериозни ползи от Бизнес мрежата. Обадете ни се да обсъдим как може да развиете Вашия е-магазин с нашата нова услуга. Ако имате въпроси и нужда от подробна информация, моля да се обърнете към Търговския отдел на имейл адрес sales@summercart.com или на телефон 0700 45 155 (вътрешен 2). Поздрави, Екипът на Summer Cart

Онлайн магазин от SELITON