платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Семинар "Успешни онлайн търговци"с 20% отстъпка

Дата: 18 Май 2012

На 31.05.2012 в Интерпред, гр. София ще се проведе специализиран семинар за е-магазини Успешни онлайн търговци" организиран от дигитална агенция Interactive Share с партньорството на Summer Cart. На семинара ще научите: * Как да продавате повече онлайн! * Кои инструменти да използвате за популяризация! * Как да оптимизираме сайта си за търсачките? * Как социалният и афилиейт маркетингът продават! * Много други съвети за онлайн маркетинга и рекламата! Summer Cart е партньор на събитието и като такъв всички наши читатели, клиенти и партньори получават -20% намаление от официалната цена. За да се възползвате от тази отстъпка трябва да използвате код за намаление summercart0102 при регистрацията. Стандартна регистрация: 130 лева (вкл. ДДС)

Цена с код за намаление summercart0102 - 104 лева (вкл. ДДС)

Спестявате: 26 лв

Регистрирайте се СЕГА!

Побързайте, местата са ограничени! И ОЩЕ: В деня на семинара всеки посетител ще получи БОНУС 50 лв. за промотиране на свои обяви в Prodavalnik.com Програмата на семинара включва: * Анализ на ползваемостта на онлайн магазина * SEO за онлайн магазини * Google AdWords за онлайн магазини * Онлайн магазините в социалните мрежи * Performance реклама за онлайн магазини * E-mail маркетинг за онлайн магазини * Измерване на ефективност на онлайн магазини- анализи и оптимизация * Афилиейт маркетинг за онлайн магазини. Още информация на сайта на семинара: www.interactive-seminars.com

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари