платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Специални Dropshipping пакети за онлайн магазин

27 Мар 2023
За новостартиращите бизнеси с DropShipping модел - Seliton предлага СПЕЦИАЛЕН ДРОПШИПИНГ ПАКЕТ ДО КЛЮЧ само 3 EUR / ден Безплатна интеграция с...

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Summer Cart покори сърцата по време на изложението CeBIT Турция

Дата: 13 Окт 2010

С риск да прозвучи самохвално ще кажа, че участието на продукта Summer Cart в CeBIT Eurasia, най-престижното изложение за информационни и комуникационни технологии в Евро-Азиатския регион, беше наистина успешно. Изглед на щанда на Summer Cart, с добро количество посетители:

Щандът на Summer Cart в изложението CeBIT

Повече от 80 фирми заявиха желание да пробват нашия софтуер за онлайн магазини, а кандидатурите за реселърство са повече от двеста. Тук ще изразя и най-сърдечните си благодарности на нашия ексклузивен турски дистрибутор YücerNET İnternet Teknolojileri, който направи всичко това възможно като осигури финансова подкрепа в особено голям размер (ориентировъчно 5-дневният щанд на Summer Cart в CeBIT надхвърля рекламния ни бюджет в България за 6 месеца). YücerNET се бяха погрижили и за присъствието на екип от 4 търговци за качествена комуникация с многобройните посетители на изложението. Разбира се ние - екипът на Мирчев Идеас и Summer Cart също доста се потрудихме за да заслужим любовта на бъдещите турски клиенти. Summer Cart версия 3.5 има цялостен турски превод, работи с виртуалните ПОС терминали на 9-те най-големи турски банки, включително функцията онлайн магазините да предлагат стоките си на лизинг. В допълнение Summer Cart има и представителен уебсайт на турски език със собствен турски домейн www.SummerCart.com.tr . Ето ме мен заедно с г-н Озан Юджер вляво:

Дистрибуторът на Summer Cart в Турция - Озан Юджер

Създателят на Summer Cart Георги Мирчев:

Създателят на Summer Cart - Георги Мирчев изпълнителен директор на Мирчев Идеас

Още малко снимки:

Доста посетители проявяват интерес към софтуера Summer Cart

Щандът на Summer Cart  в CeBIT Евразия

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари