платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Миналата година WebIt, тази година CeBIT

Дата: 21 Сеп 2010

Summer Cart ще участва в изложение CeBIT EurasiaSummer Cart отива на изложение CeBIT в Турция Мирчев Идеас и ексклузивният турски дистрибутор YücerNET İnternet Teknolojileri ще представят в Истанбул версия 4.0 на софтуера за онлайн магазини Summer Cart. Summer Cart ще участва със самостоятелен изложбен щанд в световно известното изложение CeBIT Eurasia. Събитието ще се проведе от 6 до 10 октомври 2010 г. "И ние, и турските ни партньори много се вълнуваме, че ще покажем големите възможности на софтуера пред повече от 140 хил. посетители. В IT средите знаем, че няма по-авторитетно място от изложенията CeBIT за представяне на нови впечатляващи бизнес решения. Новата визия и новата функционалност на електронния магазин Summer Cart ще се демонстрират в Бета версия, а в края на октомври Summer Cart 4.0 ще стане достъпна за ползване от всички български и чуждестранни клиенти" сподели Георги Мирчев, изпълнителен директор на Мирчев Идеас и главен софтуерен архитект на продукта Summer Cart. CeBIT Bilisim Eurasia 2010 е най-голямото изложение за информационни и комуникационни технологии в Евро-Азиатския регион, в което участват 989 изложители от 22 държави и 146 000 международни посетители от 79 страни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари