платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Bilki.bg

Дата: 18 Авг 2014

Bilki.bg продават най-качествените билки и подправки с платформата Summer Cart

 

Популярният сайт за продажба на билки оптимизира работата си в България и се подготви за чуждия пазар

Представяме ви една от перлите в короната ни - онлайн магазинът Bilki.bg. Екипът на Summer Cart изпълни миграция на около 8000 продукта и над 1000 статии от стария сайт, запазвайки URL адресите на продуктите с цел да се запазят водещите позиции на Bilki.bg в Google. Направихме интеграция на е-магазина с ERP система Atlantis за да се обработват поръчките от онлайн и офлайн бизнеса в единна система. Заедно с това дизайнерите ни изработиха дизайн съгласно желанията на клиента плюс адаптивен дизайн за мобилни устройства. Собствениците на онлайн билковата аптека непрекъснато мислят как да улеснят своите клиенти и ни възложиха модификации в търсачката на магазина, оптизации в бързодействието на сайта, SEO оптимизации и редица други адаптации на готовия софтуер към техния успешен бизнес модел.

От 2006 г. Билки ЕООД продава богат асортимент от качествени билки и притежава лицензирана Билкова и лекарствена аптека в гр.София. Фирмата с гордост изтъква, че всичките и продукти са под контрола на 5 държавни институции: РИОКОЗ, РИОСВ, Агенция по храните, Агенция по лекарствата и Министерство на здравеопазването.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари