платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Havesome.com

Дата: 06 Авг 2014

Онлайн магазин в Англия за ръчно подбрани изящни продукти

 

Havesome.com e поредният пример за това как магазин, базиран на Summer Cart, може да е успешен на международните пазари.

 

Havesome.com е електронен магазин, който залага основно на качеството на продуктите, които предлага. Насочен ексклузивно към работещи хора, които нямат време да обикалят с часове по магазините докато открият точно това, което търсят, havesome.com предлага специално подбрани продукти на прилични цени.

За да може този бизнес да привлече вниманието на клиентите, нашите дизайнери създадоха и интегрираха много стилна дизайн концепция, допълнена от минималистично, но запомнящо се лого. Разбира се, дизайнът е изграден в крак със всички съвременни тенденции и магазинът е съвместив с мобилни устройства чрез responsive дизайн.

Към стандартната функционалност на Summer Cart добавихме възможности за групово пазаруване, автоматична IP локализация, най-различни специфични отчети и допълнителни маркетингови възможности.

Havesome.com стартира успешно във Великобритания, а в момента си проправя път на нови пазари в Западна Европа.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари