платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Kasida.bg

Дата: 27 Авг 2014

Kултовият онлайн магазин за бебешки колички и детски дрехи превключи към Summer Cart.
 

Kasida.bg, чисто исторически един от първите е-магазини в България, надрасна старата си платформа и премина на Summer Cart за да отвори нови хоризонти за своето развитие.

 

Дали 16 000 продукта за продажба по Интернет се управляват лесно, и то в продължение на десетилетие? Вече да.

 

Kasida.bg е онлайн магазин с 14-годишна история, който пожела да гради своето бъдеще със софтуера Summer Cart и компетентното съдействие на екипа ни. Дизайнерите ни прехвърлиха съществуващия уникален дизайн от стария сайт върху Summer Cart, изработвайки и адаптивен (responsive) дизайн за мобилни устройства. Програмистите от своя страна прехвърлиха и обединиха данни за над 16 000 продукта от два стари сайта в общ е-магазин, естествено запазвайки URL адресите на продуктите за да се запазят челните позиции на Касида в Google. Посетителите на сайта ще могат да разглеждат някои от продуктите в пълен изглед 360 градуса, и ще могат да закупят качествени бебешки колички с онлайн лизинг от Уникредит Булбанк.

Много се гордеем с факта, че заслужихме доверието на опитен и взискателен търговец, ветеран в електронната търговия в България.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари