платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Richmartmenstyle.com

Дата: 06 Авг 2014

Елитният бранд за мъжки костюми Richmart пусна онлайн магазин за поръчки от България и света.

 

Richmartmenstyle.com е стилен и различен магазин за мъже с вкус.

 

Ричмарт е технологично най-модерната компания в шевната индустрия в България. Машините, с които разполагат са от последно поколение и продуктите им са на световно ниво. Специализирана е в производството на мъжи костюми и изнася продукция в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия и др.

 

Разбира се, продукти на световно ниво имат нужда да бъдат представени чрез платформа от световно ниво и Ричмарт направиха правилния избор като избраха Summer Cart.

 

Тъй като мъжките костюми и по-конкретно възможността да си поръчаш костюм онлайн са наистина сложен бизнес се наложи да се потрудим здраво, за да изградим електронен магазин, отговарящ на изискванията на този бранш.

 

Стартирахме със създаването на уникална визия на магазина и не пропуснахме превърналият се в стандарт Responsive design. За нуждите на клиента разработихме централна система за управление на множество e-магазини, всеки със собствени продукти и собствен дизайн.

 

Създадохме специални опции за продажба на продукти, направени по поръчка, които клиентите могат да направят по свой вкус и добавихме опция за поръчки с капаро. Улеснихме неимоверно системата за търговци на едро и за поръчки на множество размери наведнъж.

 

Разработихме напълно нов складов модул и модул за фактури, плащания и задължения. Направихме куп промени и прибавихме нови възможности – отстъпки по натрупан оборот, отстъпки тип „Купи 3, получи 1 безплатно“ - към и без това най-гъвкавата система за отстъпки, която притежава Summer Cart.

 

И това е само част от програмните и дизайн промените по проекта.

 

Не се съмняваме, че успехът, който има Ричмарт със своите продукти, бързо ще бъде постигнат и с електронния магазин, който заедно създадохме.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари