платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Baby.bg

Дата: 12 Авг 2014

Един от най-сладурските магазини за деца в българския нет.


Baby.bg е нов детски магазин със сериозна заявка да се нареди сред лидерите. Впечатлява с една с от най-приятните и позитивни визии в своята бизнес област, а същевременно и с огромен асортимент от стоки за деца – от детски колички, през дрешки, до обзавеждане за детската стая.

 

Освен факта, че интегрирахме предоставената ни дизайн концепция, специално за baby.bg модифицирахме SEO полетата в Summer Cart да се попълват автоматично, с което спестихме огромно количество труд на администраторите, защото да попълниш ключови думи и описания на над 8 000 продукта отнема доста време.

Като стана дума за продукти направихме и миграцията на същите тези над 8000 продукта от старата платформа(Joomla), на която baby.bg работеше и ги прехвърлиме в Summer Cart запазвайки всички URL адреси.

 

Магазинът е сравнително нов, но качеството на предлаганите продукти е на най-високо ниво и обемът на доволните клиенти нараства със сериозни темпове, което, разбира се, много ни радва.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари