платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Kosa-bg.com

Дата: 23 Авг 2014

Е-магазинът на полулярната българска верига Viva Accessories надскочи отдавна границите на България.

 

Kosa-bg.com безспорно е един от любимите ни проекти. Защо? Много просто – защото евоюлира! Постоянно. Без прекъсване. Без компромиси.

 

Viva Accessories стартират като бранд през 2000г. 10 години и няколко физически магазина по-късно решиха, че е време да разширят бизнеса и с електронен магазин. Разбира се, избраха платформата Summer Cart.

 

Проектът стартира през 2010г. със създаването и интегрирането на дизайн концепция и някои дребни модификации по тогавашната версия 3.0 на Summer Cart. Собствениците на Viva Accessories нямаха практически никакъв опит в управлението на електронен магазин, но имаха голямо желание да успеят и се довериха на нашите експерти.

Заедно преминахме през целият процес на еволюционното развитие на един електронен магазин – от допълващ бизнес канал, през сериозен онлайн бизнес на местно българско ниво, до разширяване и излизане на европейските и световни пазари.

Както може би става ясно, kosa-bg.com е голям и сериозен проект и чисто технически той се е променял, а и продължава да се променя, според изискванията и нуждите на пазара. Ето само някои от ключовите моменти, които сме реализирали – интеграции с различни платежни модули за специфични пазари, разработване и интеграции на дизайн концепции, сигнализиране на администратора за минимално количество продукт, допълнителни модификации по продуктова страница и т.н., и т.н.

 

Сега 4 години и няколко версии по-късно и ние, и Viva Accessories можем нескромно да заявим, че сме успели да направим от kosa-bg.com електронен магазин, който клиентите харесват и който отдавна e надраснал българския пазар и успешно продава в цяла Европа, а особено силни позиции има на доста взискателните пазари в Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари