платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Smartshop.bg

Дата: 11 Авг 2014

Smartshop.bg е електронен магазин за потребителска електроника с богат асортимент от продукти. Уникален е с това, че хората, които го управляват полагат изключителни грижи за своите лоялни клиенти.

 

Програмните разработки тук са свързани почти изцяло с грижата за клиенти. Специално създадохме промоционални банери включващи таймер отброяващ времето до края на промоциите, направихме някои допълнителни промени по бонус точките. Отлично работи и модула за плащане на лизинг към TBI Credit.

 

Нашите дизайнери създадоха и интегрираха великолепен дизайн, като оставиха възможност той да бъде променян в движение и то без да се изискват особени дизайнерски умения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари