платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Специални Dropshipping пакети за онлайн магазин

27 Мар 2023
За новостартиращите бизнеси с DropShipping модел - Seliton предлага СПЕЦИАЛЕН ДРОПШИПИНГ ПАКЕТ ДО КЛЮЧ само 3 EUR / ден Безплатна интеграция с...

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Visionsystems.bg

Дата: 30 Юли 2013

Стилен онлайн магазин за компютърна техника

 

Онлайн магазинът на Вижън Системс автоматично взима продукти, снимки и наличности от доставчика PolyComp.

Използвайки своя уникален модул за интеграция с над 15 доставчика на стоки, екипът на Summer Cart изпълни интеграция с PolyComp. Ежедневната работа по обновяване на продуктовия каталог от над 5000 продукта е сведена до няколко минути работа. Онлайн магазинът изпъква със своя стилен дизайн и удобство, а също така и с възможността за закупуване на продуктите чрез онлайн лизинг с TBI Credit.

Вижън Системс ЕООД е компания предлагаща компютри, компютърни технологии и улуги още от 2007 г. От тогава до сега фирмата се развива успешно, базирайки се на качество, иновации и надеждност.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари