платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Pantofioriveseli.ro

Дата: 25 Авг 2014

Най-сладурският магазин в Румъния за детски обувки

 

Онлайн магазинът Pantofiori Veseli e бързоразвиващ се онлайн бизнес с множество интеграции.

 

За този проект може да говорим само със широка усмивка, защото е едно от най-красивите ни творения. Онлайн магазинът Pantofiori Veseli радва окото с отличното си естетично излъчване, което нашите дизайнери постигнаха в много кратък срок в унисон с желанията на клиента.

Освен дизайнерите, добра работа свършиха и програмистите от екипа на Summer Cart - изработиха интеграция на поръчките от онлайн магазина със системата на румънската куриерска фирма Hermes Curier и интеграция на фактурите с румънската счетоводна система SAGA. Като част от маркетинговата стратегия на магазина изработихме и експорт на продуктите към най-популярния продуктов сайт в Румъния eMag.ro и интеграция с местна афилиейт система.

Pantofiori Veseli е динамично развиващ се онлайн бизнес, който стартира през 2012 година и ясно показва, че в онлайн търговията спирачки няма.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари