платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Duna.com.tr

Дата: 12 Авг 2014

Международно успешен B2B онлайн магазин с централа в Турция

 

Duna.com.tr е електронният магазин на един от най-големите дистрибутори в Турция.
 

Специализираният портал Duna.com.tr е собственост на група компани, които произвеждат, продават и дистрибутират висококачествени продукти за автомобилния, производителен и строителен бизнес на турския, европейските и азиатските пазари и използва Summer Cart като платформа.

 

Бизнесът с висококачествени инструменти има нужда от доста специфични възможности в B2B частта и специално за тях сме добавили възможност да се въвеждат определени рестрикции при поръчка за определени клиенти, опции за автоматични проверки, различни отчети и експорти на конкретни данни и т.н. Проектът се развива постоянно и наскоро беше ъпгрейднат до версия 6.0 на Summer Cart като бяха добавени допълнителни модификации без да се спира работата му.

 

Както сами ще забележите порталът използва един от вградените в Summer Cart дизайн темплейти и изглежда точно така, както пожелаха нашите клиенти – изчистен и функционален.

 

Проектът е доста сложен и завършването му ни отне 4 месеца, но нищо не може да замени удовлетворението от добре свършената работа.

 

Duna произвеждат инструменти в собствени мощности в Германия и Китай и дистрибутират към повече от 2 400 партньора само в Турция. Освен това работят успешно в Италия, България, Румъния, Хърватска, Азербайджан, Казахстан, Алжир и др.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари