платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Sax.bg

Дата: 11 Авг 2014

Електронен магазин за стилни детски дрехи, обувки и аксесоари.

 

Sax.bg е динамичен онлайн бизнес, който умее да се адаптира към най-търсеното.

През годините Sax.bg няколко пъти сменя предназначението и концепцията си. И това е добра новина. Защото в онлайн бизнеса успяват динамичните компании, които виждат и оползотворяват новите възможности.

Трансформацията започна от магазин за модни дрехи и аксесоари, премина към много по-голям и богат асортимент включващ не само модни дрехи, но и обувки и аксесоари. Накрая достигна до момента, в който се фокусира върху стилни детски дрехи. Струва ли ви се странно? На нас не, защото Summer Cart е гъвкава платформа и никой не може да ви спре да преминете от един бизнес в друг, и то без особени усилия.

 

При sax.bg това не беше толкова трудно заради стилният и универсален дизайн, който беше създаден от нашите дизайнери. Доказано той работи поне в три сравнително различни пазарни ниши. Разбира се, правили сме някои дребни корекции при всяка трансформация, но това се случва в рамките на няколко дни, което на практика не забавя процеса.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари