платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

ATG.bg

Дата: 01 Авг 2014

Онлайн магазин за осветление на престижната фирма ATG

 

Изискан и функционален онлайн магазин на ATG, интегриран с ERP системата Сонита

Компания АТГ, официален представител на осветителни тела Philips и Massive за България, се довери на платформата Summer Cart за стартирането на своя онлайн магазин. Дизайнерите от екипа ни създадоха изчистен корпоративен дизайн, който поставя акцент върху качествените продукти на фирмата, а програмистите ни изпълниха интеграция на е-магазина с ERP системата Сонита.

АТГ АД е фирма с традиции в осветлението, утвърдена на нашия пазар от 1993 година. Вече 20 години фирмата обслужва своите клиенти, както за интериорно осветление на хотелски, жилищни и административни сгради, така и със светлинни решения в уличното, парково и фасадно осветление. Фирма АТГ АД представлява в България няколко водещи европейски производители като FM Iluminacion, IRIS CRISTAL, STONE LIGHT и най-вече е официален дистрибутор за България на световният гигант PHILIPS.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари