платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Dilcom.com

Дата: 10 Авг 2014

2-в-1 корпоративен уебсайт и онлайн магазин за Дилком България

 

Е-магазин Дилком за търговия на едро с етикети, баркод принтери и скенери

 

Дилком България избра платформата Summer Cart за изработката на своя корпоративен уеб сайт и онлайн магазин. Отличаващ се със стилен и модерен дизайн, плюс адаптивен (responsive) дизайн за мобилни устройства, магазинът e адаптиран за бизнес нуждите на Дилком и позволява регистрация и пазаруване на дилъри с гъвкав контрол в ръцете на компанията. 

"Дилком България” ООД има 12 годишна история, произвежда широка гама от самозалепващи и несамозалепващи етикети, текстилни етикети, картонени етикети, билети, фолийни етикети и етикети със специално предназначение. Фирмата е официален представител на Citizen, TSC, GODEX за термотрансферни и термодиректни етикетни баркод принтери, на PRIMERA за цветни принтери за етикети, на SONY за термотрансферни ленти, на 3M за самозалепващи полипропиленови, полиетиленови и полиестерни фолиа и на MOTOROLA за баркод скенери.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари