платформа за онлайн магазини и складова система0700 45 155

Блог статии

Всичко, което трябва да знаете за хостинга

17 Сеп 2020
Уеб хостингът е жизненоважен за всеки онлайн магазин - в тази статия ще говорим за всичко, което е нужно да знаете за него.

Защо ни трябва Google Search Console?

11 Сеп 2020
Google Search Console е инструмент, с който да следите кои страници на Вашия Seliton онлайн магазин са индексирани и да направите оптимизация на предс...

Анализи с Google Analytics за онлайн магазини

26 Авг 2020
Google Analytics е един от най-полезните инструменти за анализ на потребителското поведение на посетителите на Вашия магазин.

Какво трябва да знаем за регистрацията на онлайн магазин в НАП?

27 Юли 2020
Как да регистрирате Вашия е-магазин в НАП?  

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

Дата: 22 Апр 2013

Всеки успешен търговец знае, че колкото и добра да е стоката му, качеството й е без значение, ако тя не стигне до клиентите навреме, в изрядно състояние или срещу подходяща цена. Ето защо е от първостепенна важност собствениците на онлайн магазини да се доверяват на доказани куриерски фирми. В бизнеса не е добра идея да се експериментира излишно, когато може да се заложи на сигурно. С тази мисъл в Summer Cart са вградени модулите за двете най-големи български куриерски фирми – Спиди и Еконт. Те са не само налични и безплатни за активиране, но са и изключително лесни за работа. Без да напускате административната част на магазина си, можете да подготвите товарителницата, да извикате куриер и да направите всички необходими настройки за изпращането на поръчката. Така например не се налага да въвеждате адреса си всеки път, когато изпращате продукт до адреса на клиент. В Summer Cart можете да запазите своя адрес – вече дори повече от един – и просто да го посочите при попълването на данните за товарителницата. Почти всичко друго също се прави с един клик и е описано по възможно най-разбираемия начин. Ако използвате куриерските услуги на Спиди или Еконт през Summer Cart, печелите и 20% отстъпка от цената на услугите им. Колкото и време да е минало от „отварянето“ на онлайн магазина Ви, в никакъв случай не преставайте да реагирате бързо на всяка поръчка и да изпращате покупките по сигурен начин. Може да изглежда странно на днешно време, но коректната доставка Ви печели и задържа клиенти. Активирайте модул Спиди или Еконт в своя онлайн магазин Summer Cart или вземете магазин Summer Cart, ако все още нямате!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари