Нови безплатни подобрения в модулите Еконт и Спиди

Дата: 16 Ное 2012

Уважаеми собственици на Summer Cart магазини,

Две от големите преимущества на Summer Cart - успешната интеграция на куриерски услуги от Еконт и Спиди – вече са на още по-високо ниво. След обстойно проучване на Вашите мнения и препоръки, в партньорство с компания Спиди и компания Еконт имаме удоволствието да Ви представим многобройни безплатни продобрения в модулите Спиди и Еконт на платформата Summer Cart.

Бяха въведени десетки новости и подобрения за по-ефективна работа на двата модула за доставка. Новите екстри са 100% иновативни в българската онлайн практика и съществуват единствено в Summer Cart - най-добрият софтуер за онлайн магазини в България.

21 новости в модула Спиди

В модула за доставка Спиди в Summer Cart са направени цели 21 новости и подобрения.

Пълно описание на новите функции в модула Спиди в Summer Cart 5.0

 

 

 

 

 

 

9 новости в модула Еконт

В модула за доставка Еконт има 9 ключови подобрения, които още повече надграждат богатата функционалност на модула.

Пълно описание на новите функции в модула Еконт в Summer Cart 5.0

След първоначалното си създаване през ноември 2010 г. във версия 4.0 на Summer Cart модулът Еконт беше усъвършенстван през август 2011 г., и сега през ноември 2012 той претърпя втора вълна подобрения. Ако сте любопитни, може да разгледате пълно описание на първите подобренията в модула Еконт от август 2011 в Summer Cart вер.4.0

 

 

 

 

Как да ги получите?

Усъвършенстваните модули се инсталират безплатно от екипа на Summer Cart в онлайн магазини с версия 5.0 и активна поддръжка. Клиентите с месечни магазини също ще получат тези подобрения, след като заявят желание.

За да се възползвате от новостите, обадете се на Търговския отдел на тел. 0700 45 155, вътрешен 2 (на цената на 1 градски разговор за цяла България) или пишете на имейл адрес sales@summercart.com.

 

С пожелание за успешен бизнес,

Екипът на Summer Cart

Остави мнение/коментар

  • Все още няма коментари
Онлайн магазин от SELITON