Интеграция на SelMatic Plus със Summer Cart

Дата: 10 Авг 2010

ERP решението SelMatic Plus има автоматизиран интерфейс за работа с онлайн магазина Summer Cart


Интеграцията дава възможност на търговските вериги използващи SelMatic Plus лесно и бързо да създадат и управляват електронен магазин. 

Мирчев Идеас се гордее с още едно партньорство в българския софтуерен бранш и с гласуваното доверие в платформата за онлайн магазини Summer Cart. В непрекъснатия стремеж да предлага на своите клиенти нови инструменти за развитие на бизнеса, софтуерната компания Селматик обедини усилия с Мирчев Идеас и създаде автоматизиран интерфейс за връзка между своя ERP продукт SelMatic Plus и електронния магазин Summer Cart.

Съвместният проект позволява веднага, с минимални разходи и усилия да отворите онлайн магазин, който е свързан с Вашата система за управление на бизнеса Инфоплюс. Съдържанието на е-магазина се управлява директно от SelMatic Plus, откъдето се извлича автоматично цялата информация за артикулите, цените, наличностите и т.н. Онлайн продажбите, онлайн поръчките и онлайн плащанията също се прехвърлят в ERP системата, където се обработват по стандартен начин. Към настоящия момент интеграцията на поръчките изисква допълнителна софтуерна доработка в Summer Cart. Данните, които се обменят между двете софтуерни системи може да се настроят индивидуално за всеки клиент, благодарение на уникалната технология на SelMatic Plus.

На тази страница може да се запознаете накратко с предимствата на SelMatic Plus. SelMatic Plus е система за управление на бизнеса с общо предназначение, подходяща е за фирми търгуващи на едро и дребно и особено за вериги от магазини или офиси, разположени на физически различни места. Сред фирмите ползващи решението SelMatic Plus присъстват големи организации като Германос България, Глобул, Германос Македония, търговската верига 2be, Ту Би Мобайл Скопие, Мултирама, Public България и още много други търговски фирми.

Вече е факт проявеният интерес от страна на корпоративни клиенти на Селматик. Интеграцията между ERP продукта SelMatic Plus и Summer cart е в процес на внедряване в ONE Telekomunikaciski uslugi AD, най-големият телекомуникационен оператор в Македония, където тече фаза тестване на системата - заключителен етап от пускането на онлайн магазина в действие.

Също така в Мултирама - най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия на българския пазар предстои подобряване работата на съществуващия онлайн магазин, като чрез новоизградения интерфейс поръчките през онлайн магазина ще влизат автоматично в SelMatic Plus.

 

Повече информация може да получите от Мирчев Идеас на тел. 02 / 975 24 24 и от Селматик на тел. 032/ 390 220 ; 02/ 439 02 90 или като посетите уебсайта: http://www.selmatic-plus.com.

  

Онлайн магазин от SELITON