Генсофт интегрираха своя ERP продукт със Summer Cart

Дата: 16 Юли 2010

Готова интеграция и синхронизация между ERP продукта MoneyWorks и е-магазина Summer Cart

Търговският софтуер MoneyWorks и онлайн магазинът Summer Cart вече могат да работят като едно цяло благодарение на специално създаден синхронизиращ модул.

Софтуерната компания Генсофт в партньорство с Мирчев Идеас създаде модул, който автоматично прехвърля продуктовия каталог на търговеца от MoneyWorks в онлайн магазина Summer Cart. Само за няколко минути стотици или хиляди продукти се прехвърлят в собствения електронен магазин на търговеца.

Целият процес е много улеснен и се осъществява през модула Интернет магазин в програмата на Генсофт. С няколко ясни стъпки търговските фирми ползващи MoneyWorks ще създадат собствен онлайн магазин и ще го напълнят със стоки за продажба.

На тази страница може да видите как изглежда специалният модул "Интернет магазин" на Генсофт, а също и да разберете за многобройните възможности които предлага продукта MoneyWorks. MoneyWorks е бизнес софтуер, познат още като складов / търговски / счетоводен / производствен софтуер или ERP система. Към настоящия момент 7 000 фирми управляват дейността си с програмата MoneyWorks. 

Друго предимство на автоматичната интеграция между двете системи е, че търговецът сам определя колко често да се актуализират данните от търговския софтуер към електронния магазин – ежедневно, ежеседмично, а дори и няколко пъти на ден – съобразявайки се единствено с динамиката на своите продажби, наличности и номенклатура.

Освен автоматично прехвърляне на продуктови данни и честота на синхронизация, Генсофт са предвидили и гъвкави възможности за избор на продукти, избор на склад и избор на цена.

Повече информация може да получите от Мирчев Идеас на тел. 02 / 975 -24-24 и от Генсофт на  тел. 07001-93-93 или като посетите уебсайта www.gensoft.bg .

Остави мнение/коментар

  • Все още няма коментари
Онлайн магазин от SELITON